Slik fungerer det

For å redusere negativt stress og få klarhet, indre ro, balanse og glede i livet er ikke treningsprogrammet nok. Du trenger et nettverk for inspirasjon til å fortsette prosessen. STEG gir deg et velprøvd treningsprogram for å endre hjerne og din bevissthet, et felleskap og en trener med høy kompetanse både faglig og erfaringsmessig i bevissthetstrening, tilstedeværelse, stressreduksjon, forebygging og rehabilitering.

Påvist prosess

Vi laget et treningsprogram basert på forskning, fagkunnskap og erfaringskunnskap for å redusere negativt stress hos mennesker, slik at de fikk indre ro, livsglede og balanse i livet. Ved å følge treningsprogrammet, som viste seg å fungere, og fortsette å bruke verktøyene og treningsmetoden i ettertid, fortsatte prosessen hos deltagerne.

Endringer av hjernen

Vi fant en ny måte å møte seg selv på og en ny tilstedeværelse å se seg selv i verden vi lever i. Hvorfor du gjør det du gjør. Hvordan din historie påvirker hva du gjør og dine mønster fra fortiden og hvem du egentlig er. Å ta bevisste valg ut fra hvem du er og dine verdier og omprogrammere hjernen og din bevissthet for mer klarhet, tilstedeværelse, balanse og ro.

Felleskap

Det er vanskelig å endre livet bare omgitt av de samme menneskene. Bli med i et felleskap av mennesker og få hjelp, tips, inspirasjon, kunnskaper, øvelser, få venner og ha det gøy.

Trener

Uansett hvor god treningen er vil du alltid ha spørsmål. Få 24/7 tilgang til STEG trener i facebook gruppe, ukentlige spørsmål og svar på live webinaret og e-post.