Medlemskap Online

Med dette medlemskapet får du tilgang til øvelser og videoer som Anne Lise har laget, 4 ukentlige treninger live, webinarer og medlem i lukket facebookgruppe.

Øvelser og video. Det er guidet mindfulness-øvelser, meditasjoner og mindful yoga videoer. Jevnlig lages det videoer som legges ut på Stegakademiet.

Ukentlig online trening på STEG. Treningen foregår via lukket medlemsiden på vår Facebookside, STEG medlem.

* Tirsdager kl. 18-19 Mindful yoga. Live- streaming på Facebook- gruppe for medlemmer.

* Torsdager kl. 06.00 Morgen Mindful yoga eller meditasjon. Byttes hver måned. Live- streaming på Facebook- gruppe for medlemmer.

Webinar. Anne Lise har 1 time via på Zoom- webinar/temakveld med aktuelle temaer i STEG- metoden for å redusere stress og leve tilstede i livet ditt.  Disse blir publisert i facebook- gruppen.

Temauker! Ukentlig har vi fokus på et tema for å styrke vår praksis. Temaer i stressreduksjon, tilstedeværelse og nærværstrening.

Facebook- gruppe. Deltagelse i lukket Facebook-gruppe der du kan møte andre, være med på live- streamet meditasjoner og Mindful yoga. I gruppen kan du stille live-spørsmål og få svar og et aktivt samfunn for alle medlemmene. Anne Lise publiserer info om Zoom-møtene og online- treningene i Facebook- gruppen.

Medlemsskap

399 kr
hver måned